2008/03/11

Kölcsönzés

Könyvtárunkból többféle dokumentumot lehet kölcsönözni, melyeknek a kölcsönzési határideje eltérő. A kölcsönzés ingyenes minden dokumentumtípusnál!
Könyv: egy alkalommal egyszerre 3 könyvet lehet kölcsönözni, három hét határidőre. Határidő hosszabbítást lehet kérni egy alkalommal még három hétre. A hosszabbításról többet megtudhatsz a hosszabbítás címkénél!
Folyóirat: egy alkalommal egy folyóirat kölcsönözhető egy hétre, az utolsó két lapszám (legfrissebbek) kivételével. Határidő hosszabbítást nem lehet kérni!
Hangoskönyv, zenei CD, multimédia CD-ROM, hangkazetta, egyéb elektronikus dokumentum: egy alkalommal egy hangzóanyag vagy elektronikus dokumentum kölcsönözhető egy hétre. Határidő hosszabbítást nem lehet kérni!
A határidőre vissza nem hozott dokumentumokért késedelmi díjat kell fizetni, munkanaponkét 0,30 lejt!
Továbbá rövid távú kölcsönzéssel (zárástól-nyitásig, hétvégén) igénybevehetőek az olvasótermi dokumentumok, kivételt képeznek az enciklópédiák, lexikonok, helytörténeti dokumentumok. Ha igénybe vetted a rövid távú kölcsönzést, de a megbeszélt határidőre nem hoztad vissza a dokumentumot, nem veheted igénybe többet a rövid távú kölcsönzést!

Nincsenek megjegyzések: